Matthijs Gouwerok

Mijn naam is Matthijs Gouwerok, en aan het begin van mijn studie natuurkunde kwam ik hier in Delft wonen. Al gauw merkte ik dat een stad als Delft veel meer te bieden heeft dan alleen studeren. Zo vond ik een warm welkom bij Sint Jansbrug, waarna ik me actief heb ingezet voor de studentenraad van de TU Delft. Nu ik enkele jaren in Delft woon, wil ik me met plezier en enthousiasme voor onze mooie stad inzetten.

Delft staat met haar mooie oude binnenstad en de vooraanstaande TU Delft internationaal op de kaart. Daar ben ik trots op. Daarnaast is Delft ook een hele fijne stad om in te wonen. Alles is ter fiets te bereiken. Ik wil me inzetten voor een stad voor iedereen. Een fijne en veilige stad om in te wonen, op te groeien, studeren en te werken, maar ook open voor ondernemers en toeristen.

Er zijn echter wel nog verbeterpunten en uitdagingen voor Delft. Om Delft in de toekomst mooi te houden moeten we nu stappen zetten op duurzaamheid en innovatie. Daarbij wil ik met mijn technische achtergrond kijken naar rendabele oplossingen. Een sterke toekomstbestendige stad voor iedereen. Ideeën? Neem vooral contact op!


Geschreven artikelen