Nieuwe Commissieleden Geïnstalleerd!

Op 16 mei 2024 verwelkomde STIP Delft met trots twee nieuwe commissieleden: Mathijn Brink en Wieger Molkenboer. Ze zullen onze partij versterken en Delft nog een beetje mooier maken!

Matijen en Wieger

Mathijn Brink is student Maritieme Techniek en is een bekend gezicht binnen STIP. In zijn eerste jaar stond hij op de lijst bij de Gemeenteraadsverkiezingen en vorig jaar bouwde hij mee aan het STIP-huis met de Campagnecommissie. Sinds september heeft Mathijn als voorzitter deel uitgemaakt van het STIP-bestuur. Naast zijn bestuurlijke inzet heeft Mathijn nog veel meer hobby’s. Zo houdt Mathijn van zwemmen, hardlopen, schaatsen, lezen, museumbezoeken en nog veel meer.

Wieger Molkenboer, 21 jaar oud en woont inmiddels 2,5 jaar in Delft. Hij studeert Technische Bestuurskunde aan de TU Delft. Buiten zijn studie speelt hij veel saxofoon en zeilt hij graag. Elke zomer geeft hij met veel plezier zeilles als instructeur. Wieger is een liefhebber van muziek en geniet van gezellige koffietjes of biertjes en goede gesprekken. Hij kijkt ernaar uit om als commissielid de fractie te ondersteunen en bij te dragen aan het succes van STIP. Kom vooral met Wieger en Mathijn kennismaken bij een borrel of stuur een berichtje via de gegevens die je kan vinden op de site.